HOC315F

HOC315F

Kombinera den här modulhällen med andra modulhällar från Electrolux för att bygga upp din egen skräddarsydda blandning av matlagningsmetoder – välj mellan induktion och strålningsvärme.

  • HighLight-häll
  • Enkel installation med snap-in system
  • Vred
4 480:-

Kontakta din butik för mer info, hjälp att välja rätt produkt och butikslagerstatus

Finns ej på centrallager men kan finnas lokalt, kontakta din butik

Beskrivning

Ditt unika kök – skräddarsytt för att passa dig

Det finns olika fördelar med alla matlagningsmetoder. När du använder de här modulbaserade modellerna behöver du inte välja mellan den för att skapa utrymme för flera matlagningsmetoder som gör att du kan ha kul i köket. Oavsett om du vill kombinera gas med HighLight eller testa induktion – allt är möjligt.

Den avtorkbara ytan

Hällen har en hel kreamisk glasyta som är mycket enkel att rengöra. Allt du behöver göra är att torka av den så har du en ren häll igen. Utan ansträngning och praktiskt.

En naturlig rörelse, hela vägen från låg till hög värme

För att verkligen låta kreativiteten flöda när du använder den här hällen har de roterande kontrollvreden framtill utformats till att vara intuitiva. De är lätta att greppa och vrida. Så även om du behöver gå från ett stilla puttrande till ett häftigt kokande är rörelsen helt naturlig.

Specifikationer

Mått och installation

Mått B x D (mm)
290x520
Inbyggnadsmått H x B x D, mm
38x270x490
Typ av installation
Ovanpåliggande
Radie, mm
5
Färg
Svart
Elkontakt
-

Energi

Total effekt (W)
2900

Prestanda

Antal kokzoner
2

Övrigt

Flexibla zoner
Nej
Ramtyp
Raka kanter
Hob2Hood
false
Antal zoner
2
Pure design
Nej
SenseBoil
Nej
SenseFry
Nej
SensePro
Nej
Bredd
< 40 cm
FacetCentral_Hob_ControlType
Vred
Färg
Svart
Typ av ram
Raka kanter
Autoavstängning
-
Displayfärg
-
Sladdlängd, (ca) m
1.1
Produktnummer (PNC)
949 738 791
EAN-kod
7332543764341

Egenskaper

  • Främre mittenzon: 1200W/145mm
  • Bakre mittenzon: 1700W/180mm
  • HighLight-häll
  • Enkel installation med snap-in system
  • Vred

Dokumentation